HASTANEMİZİN TARİHÇESi

2007 yılında İlçe Hastanesi ismini alan hastanemiz, 2009 yılında E2 rolünde resmi olarak kuruldu. Ancak nüfus, hasta sayısı v.s. nedenleri ile Bakanlığımız tarafından E1 hastane rolüne çevrildi. Bina şartları E1 rolüne uygun olmadığından yeni bina yapımı için Sağlık Bakanlığının kararı ile yeni hizmet binasının yapılması için onay verildi. Ve yine Bakanlığımızın onayı ile maliye binasına geçilerek eski hastane hizmet binasının yıkılmasına karar verilmiştir. Şubat 2010 tarihinden itibaren milli emlak tarafından tarafımıza tahsis edilen maliye binası ve mülkiyeti belediyeye ait olan eski kaymakamlık binası olarak iki ayrı binada hizmet vermeye başladı.

31.05.2015 tarihinde yeni hastane binasına geçilmesi ile birlikte 20 yatak kapasiteli bir hastane oldu. Yeni binamızda diğer hizmetlerimize ek olarak Yataklı Genel Servis hizmete girmiştir. Gerekli işlemler tamamlanmış ve personel eksikliği de giderildikten sonra 2018 yılında Ameliyathane ve Doğumhanede hizmete açılmıştır.